About

dgbedardania

Bio: Pershendetje.Jemi nje shoqeri materialesh teknologjike ndertimi.Cdo material i joni eshte drejtperdrejt i importuar nga Gjermania dhe Italia.Te gjitha produktet tona jane te certifikuara nga Hahne (DE) dhe Saver srl (IT).

View complete profile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s